Dashboard_palyazat_2013

A Budapest BI Fórum 2013 konferenciához kapcsolódóan dashboard készítő pályázatot hirdetünk a következő feltételekkel:

Technikai feltételek

A pályaműveket egy egységes adatbázis adatain kell elkészíteni, amelyet a szervező bocsát a pályázók rendelkezésére. A forrásul szolgáló adatok itt érhetőek el.

A dashboard elkészítésére bármilyen saját készítésű, ingyenes vagy kereskedelmi forgalomban kapható szoftver használható. 

A jelentkezés módja

A pályázaton való részvételi szándékot kérjük előzetesen jelezni, az alábbi linken található rövid regisztráció kitöltésével. Jelentkezési határidő: 2013. október 25 (éjfél).

A pályázatok tartalma

  • Publikus webes szoftverrel készített dashboard esetén elegendő a pályamű elérhetőségét és egy rövid leírást beadni.
  • Csak saját környezetében futtatható dashboard esetén egy részletesebb, képernyőképeket is tartalmazó leírást kell benyújtani, amely alapján a dashboard megjelenése és működése jól megítélhető.
  • Mindkét esetben kérünk beadni egy 1 oldalas összefoglaló dokumentumot is, mely maximum 2 képernyőképet tartalmazhat a dashboard pályamunkáról. Kérjük, hogy a használt eszköz nevét, logóját ezen az anyagon ne tüntessék fel.

Pályázatok beadása

A kész pályaműveket email útján a konferencia@biconsulting.hu címre várjuk. Beadási  határidő 2013. október 28. (éjfél).

Elbírálás

A beérkezett pályaművek előzsűrizésen esnek át, az elbírálásról minél hamarabb értesítjük. Az elbírálás fő szempontjai az ötletesség, az alkalmazott vizuális megoldások igényessége, és a dashboard által biztosított elemzési lehetőségek minősége.

Amennyiben egy pályázótól, cégtől vagy szervezettől több pályamű is érkezik, akkor előfordulhat, hogy a zsűri csak a legjobbnak ítéltet válogatja be az élő prezentációs körbe.

Élő prezentációk

A legérdekesebbnek ítélt pályaműveket a szerzők bemutathatják november 7-én a Budapest BI Fórum záró plenáris ülésén. A bemutató terjedelme 5-10 perc.

Pályázati díjak

A közönségszavazatok alapján legjobbnak minősülő bemutatók az adatvizualizáció témájához kapcsolódó  tárgyjutalmakban részesülnek.

A főnyeremény: egy vadonatúj Google Nexus 7 tablet.

 

További tudnivalók

  • A pályázaton bárki résztvehet, nem csak a BI Fórum regisztrált résztvevői
  • Egy pályázó több, akár különböző eszközzel készülő pályaművet is beadhat
  • Az élő prezentációs körbe kerülés nem jár az egész konferenciára érvényes  részvételi joggal
  • A pályázattal kapcsolatos kérdéseket a konferencia@biconsulting.hu email címen várjuk
  • A pályázati kiírás módosításának jogát a szervező fenntartja