Regisztráció

Konferencia részvételi díjak

A konferenciára kétféle regisztrációs lehetőséget kínálunk. Az egynapos jeggyel értelemszerűen csak az egyik napon lehet részt venni. Azt, hogy melyik nap lenne ez, a részletes program megjelenése után kell jelezni a szervezők felé. A kétnapos jegy a teljes rendezvényre belépést biztosít.

A jegyárak a következőek:

Jegy típusa

1 napos

2 napos

Early Bird – 30% kedvezmény

42.000 Ft + ÁFA

63.000 Ft + ÁFA

Fall Special – 15% kedvezmény

51.000 Ft + ÁFA

76.500 Ft + ÁFA

Normál ár

60.000 Ft + ÁFA

90.000 Ft + ÁFA

A konferencia részvételi díja minden egyes napra tartalmazza az ebédet és és a kávészüneteket, a szerdai napra érvényes jegyek az esti állófogadáson való részvétel díját is.

Workshop részvételi díjak

A november 5-re tervezett workshopokon külön jeggyel lehet résztvenni, amely ára a konferencián is résztvevők számára 30.000 forint + ÁFA, egyébként 45.000 forint + ÁFA. A részvételi díj a  kávészüneteket is tartalmazza. 

Kedvezmények

Csoportos kedvezmény

A szakmai tudás folytonos fejlesztése minden kolléga számára fontos, ezért ha egy cégtől legalább négyen jelentkeznek, akkor az összes résztvevő számára 25% kedvezményt adunk, így négyen jöhetnek el három belépő árából. A kedvezmény igénybevételéhez az összes regisztrációnál a jelentkezési lap megjegyzések rovatában kérjük feltüntetni a csoportos kedvezmény kifejezést. Négy főnél több jelentkező esetén kérd egyedi ajánlatunkat!

Egyéb feltételek

A regisztrációkat beérkezésük sorrendjében dolgozzuk fel, és e-mail útján igazoljuk vissza.

A különböző díjkedvezmények nem vonhatóak össze.

A jelentkezés lemondása 2013. szeptember 30-ig díjtalanul, október 21-ig pedig a részvételi díj 50%-ának megfizetése mellett lehetséges. Későbbi lemondást sajnos nem áll módunkban elfogadni, azonban a részvételi jog cégen belül átruházható.

A részvételi díj közvetített étkezést is tartalmaz, ami a számlán külön feltüntetésre kerül, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik.

Jelentkezéssel és részvétellel kapcsolatos kérdésekben Kovács Anita tud felvilágosítást adni a 30/518-6093 telefonon.

Tovább a regisztrációs űrlaphoz